Хотели в Лефкада

Хотели в Лефкада
Вашата оценка 5 от 1 глас
Известен още като Острова с най-красивите плажове или Райската градина на Йонийско море, Лефкада е благословена с невероятна природа, прекрасен климат и древна история. Лефкада се намира между островите Корфу и Кефалония и принадлежи към групата на Йонийските острови. Островът е разположен изключително близо до континента или по-скоро е отделен от континента чрез малкия пролив Дрепанос. На практика островът може да бъде достигнат по суша, благодарение на изкуствено насипен провлак. Затова често Лефкада е определяна като земя-остров. Остров Лефкада отстои на около 760 км от София и пътят до там отнема средно около 10 часа.
Лефкада е известна със своята девствена природа. Тук се намират едни от най-магичните плажове в света - Порто Кацики, Катизма и Енгремни.
Лефкада е едно от онези места, които задължително трябва да посетите. Бели скали, отразяващи се в кристално чистото море, романтични заливи, впечатляваща девствена природа, старинни църкви, вятърни мелници, очарователна архитектура и едни от най-красивите плажове в света - късче от Рая, което ви очаква!
Хотел на остров Лефкада
О-в Лефкада, Гърция
Хотел на остров Лефкада
О-в Лефкада, Гърция
Ionian Blue Hotel
О-в Лефкада, Гърция
Rouda Bay
О-в Лефкада, Гърция
Summertime Inn
О-в Лефкада, Гърция
За информация и резервации
Обадете ни се сега и ще получите бърза и професионална информация от нашите консултанти.
0700 151 41 на цената на един градски разговор
Абонамент за бюлетин
Запишете се за нашия бюлетин,
за да сте винаги информирани за нашите актуални пакети.
Проверка на резервация
Въведете № на резервация и PIN и вижте статуса на вашата резервация
Посетете ни във Facebook